Теорія
Завдання
| 1. |
Характеристика білків, як одного з компонентів їжі
Складність: середнє |
2
|
| 2. |
Характеристика жирів, як одного з компонентів їжі
Складність: середнє |
2
|
| 3. |
Характеристика вуглеводів, як одного з компонентів їжі
Складність: середнє |
2
|
| 4. |
Визначення характеристики вітамінів, як одного з необхідних компонентів їжі
Складність: середнє |
2
|
| 5. |
Визначення характеристики мінеральних солей, як одного з необхідних компонентів їжі
Складність: середнє |
2
|
| 6. |
Визначення характеристики води, як одного з необхідних компонентів їжі
Складність: середнє |
2
|
| 7. |
Визначення компонента їжі за характеристикою
Складність: середнє |
2
|
| 8. |
Відповідність між характеристикою і назвою компонентів їжі
Складність: середнє |
3
|
| 9. |
Джерела рослинних білків
Складність: середнє |
2
|
| 10. |
Джерела тваринних білків
Складність: середнє |
2
|
| 11. |
Джерела рослинних жирів
Складність: середнє |
2
|
| 12. |
Оціни правильність тверджень про виведення води з організму
Складність: середнє |
2
|
Додаткові завдання (Мій+)
| 1. |
Джерела тваринних жирів
Складність: середнє |
2
|
| 2. |
Продукти харчування, джерела вуглеводів
Складність: середнє |
2
|
| 3. |
Відповідність між зображенням продуктів і назвами компонентів їжі
Складність: середнє |
3
|
| 4. |
Відповідність між назвами компонентів їжі і зображенням продуктів
Складність: середнє |
3
|
| 5. |
Надходження води в організм
Складність: середнє |
2
|
| 6. |
Виведення води з організму
Складність: середнє |
2
|
Тести
| 1. |
Тренування з теми «Їжа та її компоненти»
Складність: середнє |
13
|