Вхід на сайт
Вхід на сайт
Реєстрація
Початок
Вебінари
Новини сайту
Контакти
Мій+
ТОПи
Вересневий марафон
Предмети
Перевірочні роботи
Відправити відгук
Розгорнути
Оновлення
Пошук на сайті
Предмети
Біологія
8 клас НУШ
Травлення
Процес травлення у шлунку та кишечнику
7.
Визначення характеристики тонкого кишечника
Запитання:
2
Б.
Встанови
характеристику тонкого кишечника:
залоза, яка виробляє панкреатичний сік, під дією якого відбувається остаточне розщеплення білків до амінокислот
орган, до якого надходить їжа зі шлунку і першим відділом якого є дванадцятипала кишка; довжина цього органу становить \(5\) - \(6\) метрів
орган, що має довжину \(1,5\) - \(2\) метри і де відбувається всмоктування води, продуктів перетравлення клітковини та формування калових мас
орган травного тракту, до якого надходить їжа зі стравоходу і у якому відбувається розщеплення білків до амінокислот
Вхід на сайт
або
Реєстрація
Попереднє завдання
Повернутись до теми
Наступне завдання
Відправити відгук
Знайшли помилку?
Розкажіть нам!
Ви повинні авторизуватися, щоб відповісти на завдання. Будь ласка, увійдіть в свій профіль на сайті або зареєструйтеся.
Вхід на сайт
або
Реєстрація