Вхід на сайт
Вхід на сайт
Реєстрація
Початок
Вебінари
Новини сайту
Контакти
Мій+
ТОПи
Предмети
Перевірочні роботи
Підготовка до НМТ-2025
Відправити відгук
Розгорнути
Оновлення
Пошук на сайті
Предмети
Біологія
8 клас
Обмін речовин
Їжа та її компоненти
5.
Визначення характеристики мінеральних солей, як одного з необхідних компонентів їжі
Запитання:
2
Б.
Характеристикою
мінеральних солей
, як одного з необхідних компонентів їжі є:
надходять в організм людини як з тваринною їжею (м'ясо, вершкове масло), так і з рослинною (рідкі масла — оливкове, соняшникове, рапсове, тощо). Ці речовини є будівельним матеріалом клітин, важливим резервним джерелом енергії
складає близько \(2/3\) людського організму і є головним компонентом кожної клітини
беруть активну участь не тільки у процесі обміну речовин, але і в електрохімічних процесах нервової системи і м'язової тканини. Ці речовини засвоюються в організмі людини у незмінному вигляді
Вхід на сайт
або
Реєстрація
Попереднє завдання
Повернутись до теми
Наступне завдання
Відправити відгук
Знайшли помилку?
Розкажіть нам!
Ви повинні авторизуватися, щоб відповісти на завдання. Будь ласка, увійдіть в свій профіль на сайті або зареєструйтеся.
Вхід на сайт
або
Реєстрація