Вхід на сайт
Вхід на сайт
Реєстрація
Початок
Вебінари
Новини сайту
Контакти
Мій+
ТОПи
Вересневий марафон
Предмети
Перевірочні роботи
Відправити відгук
Розгорнути
Оновлення
Пошук на сайті
Предмети
Біологія
8 клас НУШ
Органи чуття і сенсорні системи
Загальний принцип будови сенсорних систем (аналізаторів)
9.
Характеристика смакової сенсорної системи
Запитання:
1
Б.
Вибери
характеристику
смакової
сенсорної системи:
сприйняття речовин, що потрапляють у ротову порожнину за допомогою смакових цибулин
найбільше рецепторів цієї системи міститься на губах, кінчику язика, пальцях та на долонях
забезпечує регуляцію рухів і положення тіла у просторі за допомогою рецепторів мішечків і напівколових каналів внутрішнього вуха
Вхід на сайт
або
Реєстрація
Попереднє завдання
Повернутись до теми
Наступне завдання
Відправити відгук
Знайшли помилку?
Розкажіть нам!
Ви повинні авторизуватися, щоб відповісти на завдання. Будь ласка, увійдіть в свій профіль на сайті або зареєструйтеся.
Вхід на сайт
або
Реєстрація