Вхід на сайт
Вхід на сайт
Реєстрація
Початок
Вебінари
Новини сайту
Контакти
Мій+
ТОПи
Предмети
Перевірочні роботи
Підготовка до НМТ-2025
Відправити відгук
Розгорнути
Оновлення
Пошук на сайті
Предмети
Біологія
8 клас
Травлення
Хвороби системи травлення та їх попередження
6.
Визначення характеристики інфекційних захворювань травної системи
Запитання:
2
Б.
Укажи
характеристику
дизентерії
— інфекційного захворювання травної системи:
виникає внаслідок потрапляння в організм бактерії холерного вібріона
виникає внаслідок потрапляння в організм бактерії сальмонели через продукти — яйця, молоко, м'ясо; починається з високої температури, блювоти, болю в животі
виникає внаслідок потрапляння в організм ботулінової бактерії, починається з блювоти, болю у животі, проте температура, зазвичай, не піднімається
викликається одноклітинними паразитами (амебами) або бактеріями (дизентерійна паличка), які, потрапивши в організм з водою або їжею уражають стінку товстої кишки
Вхід на сайт
або
Реєстрація
Попереднє завдання
Повернутись до теми
Наступне завдання
Відправити відгук
Знайшли помилку?
Розкажіть нам!
Ви повинні авторизуватися, щоб відповісти на завдання. Будь ласка, увійдіть в свій профіль на сайті або зареєструйтеся.
Вхід на сайт
або
Реєстрація