Вхід на сайт
Вхід на сайт
Реєстрація
готуємося
до підсумкового
контролю
Докладніше
Початок
Вебінари
Новини сайту
Контакти
Мій+
ТОПи
Грудневий марафон знань
Предмети
Перевірочні роботи
Відправити відгук
Розгорнути
Оновлення
Пошук на сайті
Предмети
Біологія
8 клас НУШ
Травна система. Процеси метаболізму
Харчові та енергетичні потреби людини. Харчові продукти та їхній склад
5.
Добовий раціон людини
Запитання:
2
Б.
Укажи
, що називається добовим раціоном людини :
кількість їжі, яку треба спожити, щоб відновити енергетичні витрати протягом доби
харчування, коли якість і кількість їжі відповідають потребам організму людини. Ці потреби насамперед визначаються тим, яку кількість енергії витрачає організм у процесі власної життєдіяльності
найменша кількість енергії, яку організм людини витрачає для підтримання процесів життєдіяльності у стані повного спокою, натщесерце (тобто через \(12\) – \(16\) годин після споживання їжі) і за умов температурного комфорту (+\(20\)… +\(23\) °С). За цих умов енергія витрачається лише на забезпечення роботи внутрішніх органів
Вхід на сайт
або
Реєстрація
Попереднє завдання
Повернутись до теми
Наступне завдання
Відправити відгук
Знайшли помилку?
Розкажіть нам!
Ви повинні авторизуватися, щоб відповісти на завдання. Будь ласка, увійдіть в свій профіль на сайті або зареєструйтеся.
Вхід на сайт
або
Реєстрація