Складність:
                
                    
                    
                    
                
            
            
                    
                    00:45:00
            
        | 1. | Визначення речовини із запахом | 2Б. | 
| 2. | Перелік речовин, які не мають запаха | 2Б. | 
| 3. | Речовини, що не мають смаку | 2Б. | 
| 4. | Характеристика процесу конденсації | 2Б. | 
| 5. | Визначення характеристики процесу плавлення | 2Б. | 
| 6. | Визначення смаку речовини | 2Б. | 
| 7. | Тепло- і електроплопровідність речовин | 2Б. | 
| 8. | Характеристика густини, як фізичної властивості речовини | 2Б. | 
| 9. | Характеристика крихкості, як фізичної властивості речовини | 2Б. | 
| 10. | Фізичні властивості металів | 3,5Б. | 
| 11. | Характеристика і властивості речовини | 5,5Б. | 
| 12. | Відповідність між переліком речовин і наявністю у них забарвлення | 3Б. | 
| 13. | Відповідність між смаком і назвою речовини | 3Б. |