Вхід на сайт
Вхід на сайт
Реєстрація
Початок
Вебінари
Новини сайту
Контакти
Мій+
ТОПи
Предмети
Перевірочні роботи
Відправити відгук
Розгорнути
Оновлення
Пошук на сайті
Предмети
Хімія
9 клас
Найважливіші органічні сполуки
Нітрогеновмісні органічні сполуки
2.
Порівняння білків і жирів
Запитання:
2
Б.
Подібність білків і жирів в тому, що ці речовини
:
містять в молекулах залишки амінокислот, сполучених пептидними зв'язками
є складними естерами гліцеролу і вищих карбонових кислот
піддаються гідролізу
мають кристалічну будову
Вхід на сайт
або
Реєстрація
Попереднє завдання
Повернутись до теми
Наступне завдання
Відправити відгук
Знайшли помилку?
Розкажіть нам!
Ви повинні авторизуватися, щоб відповісти на завдання. Будь ласка, увійдіть в свій профіль на сайті або зареєструйтеся.
Вхід на сайт
або
Реєстрація