Вхід на сайт
Вхід на сайт
Реєстрація
Початок
Вебінари
Новини сайту
Контакти
Мій+
ТОПи
Вересневий марафон
Предмети
Перевірочні роботи
Відправити відгук
Розгорнути
Оновлення
Пошук на сайті
Предмети
Біологія
8 клас НУШ
Травлення
Процес травлення у шлунку та кишечнику
8.
Характеристика дванадцятипалої кишки
Запитання:
2
Б.
Обери
характеристику дванадцятипалої кишки:
залоза, яка виробляє панкреатичний сік, під дією якого відбувається остаточне розщеплення вуглеводів — до глюкози, а жирів — до жирних кислот і гліцеролу
у цей орган відкриваються протоки підшлункової залози, а довжина складає \(18\) - \(22\) см
орган травного тракту, залози якого виробляють травний фермент пепсин, що допомагає розщепленню білків до амінокислот
Вхід на сайт
або
Реєстрація
Попереднє завдання
Повернутись до теми
Наступне завдання
Відправити відгук
Знайшли помилку?
Розкажіть нам!
Ви повинні авторизуватися, щоб відповісти на завдання. Будь ласка, увійдіть в свій профіль на сайті або зареєструйтеся.
Вхід на сайт
або
Реєстрація