Вхід на сайт
Вхід на сайт
Реєстрація
Початок
Вебінари
Новини сайту
Контакти
Мій+
ТОПи
Предмети
Перевірочні роботи
Відправити відгук
Розгорнути
Оновлення
Пошук на сайті
Предмети
Біологія
8 клас НУШ
Травлення
Процес травлення у шлунку та кишечнику
7.
Визначення характеристики тонкого кишечника
Запитання:
2
Б.
Встанови
характеристику тонкого кишечника:
розширена частина травного тракту, один з залоз якого виробляє травний фермент пепсин, під дією якого білки розщепляються до амінокислот
залоза, яка виробляє панкреатичний сік, під дією якого відбувається остаточне розщеплення жирів до жирних кислот і гліцеролу
орган, що має довжину \(1,5\) - \(2\) метри і вигляд букви \(П\), у якому відбувається всмоктування продуктів перетравлення клітковини
орган, до якого надходить їжа зі шлунку і першим відділом якого є дванадцятипала кишка
Вхід на сайт
або
Реєстрація
Попереднє завдання
Повернутись до теми
Наступне завдання
Відправити відгук
Знайшли помилку?
Розкажіть нам!
Ви повинні авторизуватися, щоб відповісти на завдання. Будь ласка, увійдіть в свій профіль на сайті або зареєструйтеся.
Вхід на сайт
або
Реєстрація