Складність:
00:30:00
1. Методи вивчення травлення 1Б.
2. Середня добова потреба у поживних речовинах 1Б.
3. Відповідність між характеристикою і назвою інфекційного захворювання травної системи 4Б.
4. Збудники гельмінтозів 1Б.
5. Визначення органу та характеристика холециститу 3Б.
6. Відповідність між характеристикою захворювання та його назвою 3Б.
7. Інфекційні захворювання травної системи людини 1Б.
8. Фізіологія харчування 2Б.
9. Нутриціологія 2Б.
10. Методи ультразвукових досліджень (УЗД) при вивченні процесів травлення 2Б.
11. Рентгенографічний метод 2Б.
12. Збудники гельмінтозів 2Б.
13. Середня добова потреба у поживних речовинах 2Б.
14. Симптоми сальмонельозу 2Б.
15. Назва інфекційного захворювання травної системи за симптомами 2Б.
16. Панкреотит 2Б.
17. Визначення органу, що уражає гепатит та характеристика хвороби 3Б.
18. Відповідність між характеристикою захворювання та його назвою 3Б.