Складність:
00:30:00
| 1. | Методи вивчення травлення | 1Б. |
| 2. | Середня добова потреба у поживних речовинах | 1Б. |
| 3. | Відповідність між характеристикою і назвою інфекційного захворювання травної системи | 4Б. |
| 4. | Збудники гельмінтозів | 1Б. |
| 5. | Визначення органу та характеристика холециститу | 3Б. |
| 6. | Відповідність між характеристикою захворювання та його назвою | 3Б. |
| 7. | Інфекційні захворювання травної системи людини | 1Б. |
| 8. | Фізіологія харчування | 2Б. |
| 9. | Нутриціологія | 2Б. |
| 10. | Методи ультразвукових досліджень (УЗД) при вивченні процесів травлення | 2Б. |
| 11. | Рентгенографічний метод | 2Б. |
| 12. | Збудники гельмінтозів | 2Б. |
| 13. | Середня добова потреба у поживних речовинах | 2Б. |
| 14. | Симптоми сальмонельозу | 2Б. |
| 15. | Назва інфекційного захворювання травної системи за симптомами | 2Б. |
| 16. | Панкреотит | 2Б. |
| 17. | Визначення органу, що уражає гепатит та характеристика хвороби | 3Б. |
| 18. | Відповідність між характеристикою захворювання та його назвою | 3Б. |