Теорія

Завдання

1. Інфекційні захворювання травної системи людини

Складність: легке

1
2. Гельмінтозні захворювання травної системи людини

Складність: легке

1
3. Назви захворювань печінки або жовчного міхура

Складність: легке

1
4. Фізіологія харчування

Складність: середнє

2
5. Гігієна харчування

Складність: середнє

2
6. Вітамінологія

Складність: середнє

2
7. Нутриціологія

Складність: середнє

2
8. Дієтологія

Складність: середнє

2
9. Технологія харчових продуктів

Складність: середнє

2
10. Методи ультразвукових досліджень (УЗД) при вивченні процесів травлення

Складність: середнє

2
11. Метод ендоскопії

Складність: середнє

2
12. Метод гастроскопії

Складність: середнє

2
13. Рентгенографічний метод

Складність: середнє

2
14. Методи вивчення травлення

Складність: легке

2
15. Збудники гельмінтозів

Складність: середнє

2
16. Перша допомога при харчових отруєннях

Складність: середнє

2
17. Визначення назви методу вивчення травлення

Складність: середнє

2
18. Середня добова потреба у поживних речовинах

Складність: легке

2
19. Симптоми ботулізму

Складність: середнє

2
20. Симптоми дизентерії, як інфекційного захворювання травної системи

Складність: середнє

2
21. Симптоми сальмонельозу

Складність: середнє

2

Додаткові завдання (Мій+)

Тести

Матеріали для вчителів