Вхід на сайт
Вхід на сайт
Реєстрація
готуємося
до підсумкового
контролю
Докладніше
Початок
Вебінари
Новини сайту
Контакти
Мій+
ТОПи
Предмети
Перевірочні роботи
Відправити відгук
Розгорнути
Оновлення
Пошук на сайті
Предмети
Біологія
8 клас НУШ
Травна система. Процеси метаболізму
Процес травлення у кишечнику
14.
Процеси хімічної обробки їжі у тонкому кишечнику
Запитання:
2
Б.
Укажи
особливості процесів
хімічної обробки їжі
у тонкому кишечнику:
забезпечується хвилеподібними скороченнями м'язів стінок кишечника (перистальтика), здійснюється просування хімусу до товстої кишки
відбувається за участю великої кількості лімфатичних вузликів у стінках та жовчі з її речовинами, які пригнічують життєдіяльність мікроорганізмів
здійснюється за допомогою ферментів підшлункового соку, кишкового соку відбувається остаточне хімічне розщеплення поживних речовин (трипсин впливає на розщеплення білків до амінокислот, ліпази — жирів до жирних кислот і гліцеролу, амілази — складних вуглеводів до глюкози)
Вхід на сайт
або
Реєстрація
Попереднє завдання
Повернутись до теми
Наступне завдання
Відправити відгук
Знайшли помилку?
Розкажіть нам!
Ви повинні авторизуватися, щоб відповісти на завдання. Будь ласка, увійдіть в свій профіль на сайті або зареєструйтеся.
Вхід на сайт
або
Реєстрація